bliv ELEV i elgiganten

Vi er altid på jagt efter de dygtigste medarbejdere, derfor søger vi også skarpe elever. Udover at du er fyldt 18 år og har  lyst til at yde dit absolut bedste, når du er på arbejde, så skal du brænde for at give vores kunder en fantastisk oplevelse.

Uddannelse

Hos Elgiganten har vi skræddersyet en elevuddannelse, der opfylder vores høje krav til udviklings- og læringsforhold for vores elever. Uddannelsen starter op hvert år i august.​

Forløb

Forløbet strækker sig over to år, hvor du sammenlagt er 8 uger på skolen i Ringsted og den resterende tid i praktik i varehuset.​

Fremtid

Med din faglige uddannelse klæder vi dig på til de udfordringer du vil møde i din fremtidige karriere. Når du er færdigudlært i Elgiganten har du en anerkendt uddannelse, der vil skabe uanede muligheder.​

Hvad er en

ansvarsfuld

Som markedsleder er vi stolte af at være ansvarlige for at lede, definere og udvikle vores marked. Vi stræber altid efter at tilbyde de bedste produkter, løsninger og tjenester og gøre dem tilgængelige for alle.

effektiv

Når vi er effektive og omkostningsbevidste, kan vi tilbyde det største sortiment af produkter og tjenester til lave priser, uden nogensinde at gå på kompromis med kundeoplevelsen.​

engageret

Engagement er fundamentet i vores kultur. Det skaber energi og fremdrift. Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at omfavne alle de fantastiske muligheder som teknologien giver, og det inspirerer vores kolleger til at gøre en forskel.

Opskriften

Elgiganten har oparbejdet sin stærke markedsposition gennem dygtige og engagerede medarbejdere, stort fokus på uddannelse og udvikling, omkostningseffektiv drift, effektiv logistik, gode indkøbssystemer og synlig markedsføring.

Voksenelev

Hos os er det uden betydning om du er over eller under 25 år. Vi søger altid engagerede, dygtige, ærlige og pålidelige elever. Du skal blot være fyldt 18 år samt have bestået grundforløbet på EUD eller EUX Business, HHX eller en anden studentereksamen suppleret med HGS/EUS, og så skal du have lyst til at yde dit absolut bedste hver dag.

Varehuse
Elever
Ansatte

Vi lever af tilfredse kunder!

Hos Elgiganten lever vi af glade kunder og vi forventer, at du som kommende medarbejder kan spejle dig i vores ansvarlige, effektive og engagerede giganter – så er du allerede godt på vej til en spændende karriere hos Elgiganten. Du får selvfølgelig nogle værktøjer, du kan bruge i din hverdag, blandt andet vil du lære hvordan behovsbaseret salg kan bruges til at skabe tilfredse kunder og langvarige relationer..

happy or not

Butik
91.7%
Hjemmeside
94%
Kundecenter
84.5%
Udlevering
87.9%

en gigant elev er

Som elev i Elgiganten, kan du forvente at blive en del af en spændende virksomhed, hvor der altid er fart over feltet. Du kan se frem til en varieret hverdag og til at møde en masse engagerede og aktive kollegaer, som arbejder for at være bedst, tjene penge og have det sjovt.

 

har du et spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål angående at være  elev i Elgiganten, kan du kontakte os her.

OBS.
Alle øvrige henvendelser og spørgsmål
angående Elgiganten henvises til vores kundecenter